Mcmcmc MER MC :)

Det känns som det är det hela mitt liv kretsar kring nu :)
varje dag är jag nånna timmar inne på körskolan å pluggar teori, och idag blev det körning, likaså imorgon.
Idag släppte det riktigt ordentligt med körningen..blev lite som ketchupeffekten :)
HÄÄÄÄRligt! Riktigt längtar till körningen imorgon med! Å så har jag slutat köra i körskolans äckliga blöta,svettiga,illaluktande kläder...kanske det som gjorde att körningen gick bra :)
Delar med mig lite kort på några av mina underbara vänner!
Håll tummarna för min fortsatta mcvecka och att de ringer och säger jag fått jobbet imorgon eller på fre! KRAM




Barndomsvännerna Theresé å Alex

Rille å jag

Kajsa å jag :)

Tiden bara rusar

Såg solen titta fram när jag vaknade igår, så jag ringde G och föreslog bad och sol...åkte till Balsby..där hann vi vara i typ 30 min innan ja frös som i en iglo..å de bara var att åka hem igen ;)
Det var med andra ord inte meningen att ja skulle få mig ett dopp i sommar :( Vad e de för sommar!?
Dock hann vi uppleva en rätt söt liten pojke...kan ha vatt 3-4år eller ngt..hade vatt nere i vattnet å badat, å precis fått på sig kläderna...å så gick han ner i vattnet igen...varpå byxorna blev rätt blöta...
Då säger pappan: hur ska vi nu göra när vi ska in till stan och du har blöta byxor? DU får ta av dig byxorna.
Då svarar ungen med den bredaste roligaste skånska jag nånsin hört: NÄ,det vill jag inte, gå på stan me blöta byxor e de skönaste i hela världen!

Haha...å han verkade verkligen tycka det! Ja skrattade gott för migsjälv :)

Har vatt mkt mckörning i dagarna..börjar så smått gå på rätt håll, å tur är väl det...det är inte gratis att svettas å bli arg på sigsjälv på en motorcykel inför någon annans beskådan :)
Va ute i Tockarp å hälsade på fadern, grillade och gratulerade brorsan ti hans försenade 20års dag.
Anställningsintervjun gick bra, har nog aldrig kännt att jag presterat så bra på en intervju..men det fanns tydligen många andra sökande som oxå de hade erfarenhet av arbete inom kriminalvården..å det var ju det som var mitt trumfkort :(
Wellwell...får veta i veckan som kommer..hoppas, men tror knappt det.
Ikväll kommer finbesök från Malmö :) SKa bli en hel drös med tjejsnack och lite vin :)
Häromdan plockade jag persilja i landet hos G..herregud vilka mängder där var!

Detta var bara en liten del, plockade en till farsan med...å där är en hel massa kvar i landet :) Fräckt..nästa år, om ja inte fått ngt jobb kan ja starta eget företag och bli persiljesäljare :)
Trevlig helg på er!

Jobb?

Har gjort min sista dag på sommarvikariatet...känns väldigt bitterljuvt. Har varit en hård sommar, men kommer att sakna det mkt..iaf killarna...
det här lämande jag efter mig, och förhoppningsvis även goda minnen eller goda råd :)


Så i 2 dagar har jag nu varit arbetslös...
märklig känsla..låter så illa..men har haft en miljon saker att göra, så har iaf inte känns mig sysslolös ;)
Imorgon är en viktig dag, ska på intervju på frivården..det gäller en tjänst som kansliassisten, 50 % tillsvidare...ojojoj vad jag hoppas på den. Verkligen viktigt man får ett jobb, ser inte så bra ut i ett Cv att läst på högskola i 4år och sen inte få jobb.. å med bara en halvtidstjänst så har jag möjlighet att även läsa några av de kurser jag vill i höst...vilket innebär att jag verkligen ökar mina chanser att få jobb i resten av livet! Håll tummarna gott folk!! :)

Gnälleröv

Det är precis det jag känner mig som idag. Märkligt, jag är ju trots allt ledig..i två dagar! :)
Och imorgon fyller min kära G år, och jag ska baka marängtårta med jordgubbar..spännande,aldrig befattat mig med marängtjohejj innan...kul :)
Ska ut på mclektion om ganska precis 2 h...
o kan ha sovmorgon imorgon...förstår inte varför ja e en sån ynklig filur nu då..har ju alla förutsättningarna för att vara glad idag, men känner mig bara liten och ledsen och ensam.
Har förvisso jädra strul med ryggen, och som alltid när det ska vara mclektion är jag jätterädd att det ska ställa till det och bli ännu värre...och så regnar det åxå..inte jättelockad att köra i regnet. Vill nästan ringa G och ge bort min lektionstid till honom så jag bara kan ligga kvar i sängen å tycka synd om migsjälv hela dan..känns som ja behöver det.
Kontsigt hur sådanahär känslor når en när man har en ledig,egentligen bra dag..men det är väl just det...normalt sätt stressar jag som en tok genom vardagen/livet...så de hinner väl inte ikapp mig d¨å...å nu har jag varvat ner...och blir påhoppad av alla dessa dumma känslor. Nåja...får väl lägga mig i sängen en stund å fundera på om ja ska lämna bort min tid eller om ja ska ringa Moster J och få hjälp till att samla kraft och möta dagen istället :)

Lediga dan är slut

och jag med...helt slut :)
Men har fått gjort jättemkt! Det enda jag inte hann med var att plocka fram symaskinen och laga mina kläder...men det hade ändå inte prio 1, så det får jag se som ok :)
Det viktigaste av allt var ändå att få jobbannonsen klar, det känns märkligt med det här jobbet, jag har ändå sökt kring 70 jobb sen i Maj, och alla har jag skitgärna velat ha, detta är ett helt annan sorts jobb, som kansliassistent inom frivården, vill gärna jobba inom frivården,men inte företrädesvis som kansliassistent..ändå så känns det som att detta jobbet har mitt namn på sig. har inte kännt så angående ngt av de andra jobben..bara att de gärna hade fått ha mitt namn skrivet på sig..men inte att det var så. Känns som detta är mitt jobb..återstår att se om det blir så ;)
Imorgon är sista ansökningsdagen, ska åka inom innan jobb och lämna ansökan :)
Önska mig lycka till!
Nu ska jag sova efter en fullsmockad dag!
Avslutar med en härlig bild jag snott från en polare ;)

Ledig söndag

Gårdagen var hård kan ni tro!
Gasti kom hit efter jobbet vid 21 på fredagkvällen så vi kunde packa ut allt i bilen och göra picknick inför lördagen....


sänggående blev det inte förrän vid midnatt. Sedan ringde klockan 4, och ingen av oss hade sovit bra. Men vi kom iväg vid 5, var i Lund ca 6.00. Å gud vad där var folk redan då, vi hittade knappt någon plats att ställa våra bord. När vi började packa upp så va där tusentals människor ...(Nåja, inte tusentals, men jädrit många) ;) ... framme och började rota i grejjerna..Smidit, första halvtimmen när nästan inget var upppackat sålde vi som mest! Hahaha!

Det var helt underbart väder, dvs alldelles för varmt för byrackan att sitta i bilen, så han fick vara med ute. Och han skötte sig långt bättre än förväntat! :) Men pajasen låg med tassarna ute på vägen , HEEELA tiden!
Vi lyfte in dem, å lyfte in dem, å lyfte in dem...men sekunden efter var de utanför igen. Det var minsann på milimetern att han inte blev av med dem när de fullkomligt rabiata busschauförrerna körde förbi! Ena gången en buss passerade körde den så nära trottoarkanten så hjulen skavde vid kanten och bussen nästan drog med av försäljarnas stolar...Fyy skånetrafiken!



Så låg han den galningen hela dagen ;) Men han verkade rätt nöjd med tillvaron. Jag blev tipsad på förhand om att inte ha med hoinom, då det är mkt invandrare som besök loppisen, och de ju inte är så glada i hundar..men det blev minsann exakt motsatt effekt. Zeus smörade in sig som fan..såfort folk såg honom, å märkligt nog började berömma honom för hur fin han är..hahah ;) så började han åma å kråma å skulle sitta i G;s knä å grejjer ;)

Å då kan ni ju tro att folk stannade å pratade å gullade, å handlade ännu mer ;)
Kanonsmidigt ;) Duktiga hund :)
MEn det var en hård dag för alla inblandade, varmt som vid medelhavet, på vägen till Eslöv, då vi skulle besöka pappa å äta lite grillat så somnade både Zeus och jag...å när jag vaknade var jag rent yr och svimfärdig, så vi fick i sista sekunden avboka festligheterna och åka hem, packa ur bilen och sen soooova!

Idag är jag LEDIG! Första dagen på evigheter, unnade mig en riktig sovmorgon, så jag orkar med tidiga morgnar hela veckan. Steg upp 11, och idag på min lediga dag ska jag hinna med ALLT :)
Städa, tvätta, (sängkläder och rubbet)

vattna blommorna inomhus och utomhus, (började inomhus)

laga en massa söndriga kläder till mig och zeus packväskor, duscha,göra hårinpackning, måla naglarna, raka benen, skriva jobbansökningar, leta upp kurslitteraturen och beställa den, öva på mcteorin, laga mat till veckan, bland annat...
Skönt att vara "ledig" ;)



Xtra jobb i massor

En av sommarvikarierna har totalt dukat under för pressen som de intagna utsatt henne för i sommar, så hon har sjukskrivit sig sommarvikariatet ut...vilket innebär en form av kris för verksamheten..en personal mindre ställer till det en hel del.
det har inneburit att kära chefen frågat mig om jag kan tänka mig och jobba xtra...och trött som jag är, så hägrar mckortet verkligen, så visst kan jag jobba xtra ;)
Idag blir det 7,45-20.00...likadant imorgon.
På lördag (MIN KÄRA BRORS 20ÅRS DAG)  ska jag å G vara i Lund redan 6 på morgonen för att ställa upp bord å klädställningar etc och försöka sälja av allt mitt skit jag har här hemma..det innebär köra innan fem å upp vid 4...
å som sagt, hemma halv 9 på frekväll å skulla handla mackor ti lördan å så..å sen packa ut all loppisskit i bilen..fyfan..de blir inte många timmars sömn på den natten. På söndag e jag tursamt nog ledig iaf.,,,då planerar ja fan att sova halva dan, MINST :)
Sen är det jobb 6 dgr nästa vecka..sen är lixom semestervikariatet över...det har gått så fort..trots att det varit tämligen segt stundtals.
Nä, nu bär det av till jobb!
Hej hå!

Dag i motorcykelns tecken

Imorse bar det av till körskolan och lektion... å fan va bra det gick! Tredje lektionen, å nu känner jag verkligen att det börjar lossna!! :) UNderbart!
Körde lågfartsbanan med slalom å inbromsningar i lågfart etc...å det gick skitbra. Tydligen blev även körläraren imponerad å överraskad..för han sa: WOW::så här bra brukar folk inte köra förrän iaf 3-4 gången de kör här på banan. Å ärligt så tänkte ja när du var på din första lektion...att hmm..vi behöver kanske boka in fler lektioner än vi har. Men nu är det ju klockrent!
HAHAHA :) SÅ kom ärligheten till sist ;)
Inte ens kramp i handen fick jag, trots 80 min lektion,härligt!
Efter min triumfartade körning så stannade jag på körskolan och gjorde teoritester på deras dator. Jag triumferade även där!
Lite skillnad från gårkvällen..när jag satt hemma och skulle göra provet..och klockan närmade sig midnatt, så fick jag totalt hjärnsläpp, trodde bara det var 60 frågor, så när ja var vid fråga 60 så tryckte jag rätta.Och ni kan tro jag blev förvånad när resultatet visade sig, 13 fel!! HAHA::katastrof! men det var för att jag missat att det ju var 70 frågor, och inte besvarade de sista 10. SUck..jag insåg att det var lika bra att lägga sig ;)
Idag däremot klarade jag mig ypperliggt!
Godkänd med bravur på det slutliga testet! Ett fel bara...å dessutom klarade jag det på dryga 10 minuter utav de 40 man har till godo :)
Bildbevis...

Förresten..här är även en bild på hojjen som får dras med mig på skolan.En Honda Hornet 900...
värsta sportgrejjen ;)

Nu ska jag titta lite på tv efter en hektisk dag. Hjärnan behöver slöa :)
Sov gott på er!

Ledig imorgon

Och börjar givetvis dagen med 80 min körlektion :)
sedan följer det jag gjort ikväll... Plugga mcteori :)

Allt för att innan sommaren är slut kunna vara redo för min dröm:

Granna :)
Nästan så det lockar att sälja lägenheten och köpa en chopper om jag klarar kortet ;) Jag menar...Det måste ju firas på något sätt.
HAHAH :)
Sätt nu inte kaffet i halsen pappa! Drömma måste man få göra! :)
På onsdag när jag jobbar ska G ut å köra på banan, och på torsdag ska jag å G ut tillsammans å rasta viragon på slalombanan...försöker verkligen köra så mkt som möjligt nu. Inte lång tid kvar innan det smäller :)

Möllevångsfestivalen

Något varje kotte bör besöka!
Jag var där och hälsade på min kompis Theresé hela förra helgen, det blev många underbara runder ner på stan med underbar musik, annorlunda mat å fräcka människor!
Det var som att komma utomlands, jag kände mig som en fullkomlig turist! (Måste besöka malmö oftare)
HAha..jag sprang där med mobilkameran i högsta hugg och skämde ut mina vänner ;)
Men så otroligt fräckt det var..i varje gatuhörn stod det soffor, bord, stora växter å sängar..folk hade flyttat ut halva sina lägenheter för festivalen...så mysigt så det inte går att beskriva med ord. men vilket arbete...lyckades fånga en rätt festlig grejj på kort..en "djurlounge" där fanns sköna liggplatser, mat, vatten å allt som våra fyrbenta vänner behöver ;)

Största höjdpunkten på festivalen var dock när Kristian Svensson uppträdde, en fullkomligt lysande trubadur!!
http://www.myspace.com/kristiansvensson

Dagen när jag körde hem besökte jag det nya köpcentrat Entré...shit vilket ställe..kändes inte längre som jag var turist..utan som om jag var på en helt annan planet...flera tusen år fram i tiden ;) Sicket ställe!


En härlig bild jag inte kan låta bli att dela med mig som jag såg på ett skyltfönster på festivalen är:
Kanske inte är så kul som jag tyckte...men jag garvade gott å länge iaf...

Såhär glad var jag hela helgen ... :)


Ridning å grillning

Nu har dagarna återigen bara rusat iväg...har för ovanlighets skull haft ett par dagar ledigt, å de har jag nyttjat väl!
:)
2 av dagarna vad det mclektioner, teoriplugg med G och röjning av trädgård samt tillhörande korvgrillning.
Nu är uteplatsen i skick igen :) Tack underbara G för all din hjälp!! :)
Sen bar det iväg till Sösdala å kära vännerna Meta å Johannes som jag träffar aldelles för sällan!
Det blev ridning, å detta året gick det bättre än sist ;)
Jag skadade mig inte...iaf inte mer än så träningsvärken efter mckörningen jämnade ut sig i kroppen.
*haha...gräsligt så otränad man är*
Bjuder på lite bilder på fina hästen Miramis som jag red, samt Metas kuse.

Sån mysfröken, stod å blundade när jag klappade henne! underbar trav hade hon, älskade häst! :) Måste se till att återkomma oftare, aldelles för länge sen jag träffade er gott folk!

Efter ridningen blev det grillning in på sena natten samt tillhörande kortspel å groggar :)
Tack för en underbar kväll!! :)

Deras nya fina uteplats byggd av johannes, duktig kille det ;)

Våra fina drinkar, blandade av Meta..duktig tjej det ;)
Å så en liten bild på vakthunden som avslutning :) Söt som socker!
Tack för denna gången! Ska verkligen försöka återkomma snarast! KRAMAR

RSS 2.0