nattramlare...

...det blev inget omedelbart sänggående. Å nu e ja trött så ja knappt kan hålla ögonen öppna,
men OJOJOJ vad jag har sökt jobb. Och imorgon kommer jag att ångra mig bittert.
Hopp i säng nu så ja hinner med iaf 3h sömn.

Pitstop i verkligheten

Jag har inte övergett varken min dröm eller mitt sanna jag. Men jag har gjort ett pitstop i verkligheten och den tråkiga realiteten. Och där kan man inte bara drömma "kuratorsdrömmar", så nu har jag precis skickat iväg en ansökan till en tjänst som butikssäljare...
En vän uttryckte det som: så du har sadlat om och ska gå över till den mörka sidan, försäljning...
haha...Ja, jag är och trampar omkring inne på den planhalvan iaf, men jag har ännu inte tatt emot någon passning. Återstår å se vad det blir av det, alla de mängder jobb jag söker inom socialt arbete-sektorn går iaf oavkortat till andra än mig ;) Så något måste jag ju göra för att inte gå som en arbetslös 26åring nästa år.

I lördags var jag som bekant på kalas hos Meta, jättetrevligt. Hennes enorma ansträning med mat och dryck var i klass med nobelmiddagen! En jättegod apelsintårta bjöd hon åxå på.

Här är jag i min nya favorittröja, en av mina första tunikor någonsin, jag älskar den! Logg från Hm. Endast 199kr i ordinariepris! Rena klippet!


Är inne i något galet kreativt stimm nu och sitter och försöker åstadkomma världens bästa jobbansökan...  ;)
Vill inte avbryta det för något så trivialt som sömn,men klockan påminner mig snart om att det är en dag imorgon åxå. Imorgon ska jag till Eslöv på konsert,Kristian Svensson, en underbar singer/songwriter från Malmö.
http://www.myspace.com/kristiansvensson

Dagen efter väntar ännu en underbar konsert i Malmö med HenrikThorén, http://www.myspace.com/henrikthoren
Härligt, nu lämnar jag pitstopet och återgår till drömvärlden som kurator  :)
Sov gott mina vänner!

Födelsedagsfester...

Ikväll ska jag på kalas hos Meta å Johannes i skogen ;) Å jag brukar ALLTID köra vilse när jag ska dit, har någon konstig förmåga att alltid välja fel väg vid Vinslöv *hatar vinslöv*
Så redan igårkväll kom min ångest smygandes lite över dagens körning  ;)  Avsätter dubbel tid för "alex-manövrar" så kanske ja kommer fram till den tiden som det var tänkt.

Igår vaccinerade jag mig å åkte sen till goda vännen Rille som ligger sjuk och pysslade om honom lite. Det blev två mycket bra filmer; i skuggan av värmen & The burning plain. Lite tvspel och massa tjatter på det så var kvällen komplett :)
Vaccineringen gick tämligen obemärkt förbi, inatt hade jag lite svårt att sova för det sprängde i armen, men verkligen inget outhärdligt. Så skönt, var övertygad om att jag skulle bli toksjuk å missa Metas kalas.

Appropå kalas så gör ja en snabb återblick till den 1e Nov som va min 26års dag..hade som bekannt en födelsedags/halloweenfest då.. tänkte dela med mig av lite bilder från denna.




Kul som sjutton hade vi! Fest ska man ta varje tillfälle att ha, Hipp Hurra!

Har du tiden så har jag livet

En månad sen jag skrev här sist, och det beror inte på bristande engagemang,
utan på att jag inte hunnit.
Jag har så mycket jag vill skriva om att jag inte vet vilken tråd jag ska börja dra i.
Därför gör jag helt sonika ett kort och koncist inlägg om hur kvällen varit som en uppvärmning
inför allt som jag kommer att försöka skriva ikapp mig om den närmaste veckan.

Ikväll har jag varit på en sedan länge bokad konsert med Melissa Horn,


hade sett fram emot den väldigt, och mina förväntningar besannades.
Det var onumrerade platser, men då jag kom ensam hade jag sån tur att jag hittade en plats på raden längst fram. Underbart!

En så liten näpen skör tjej, med en röst som är så kraftfullt bräcklig att man knappt ens vågade andas i rummet.

Det var så otroligt stämningsfullt och berörde mig väldigt,

när en mindre intelligent tjej i stolen brevid mig fick för sig att det var henne vi alla hade betalat för att lyssna på och började skråla med som en skadeskjuten kråka blev jag också berörd, ILLA Berörd. Hon fattade inte själv att det kunde vara ett problem, så efter ett bra tag av hennes kraxande fick jag säga till henne att vara tyst, då jag ville höra Melissa...men tyvärr bara hörde min granne i stolen brevid.

Jag råkar alltid ut för sånna spån när jag är på konserter eller dylikt. Eller så gör vi alla det, men är olika känsliga för det. Jag är VÄLDIGT känslig ;)

Kan inte låta bli att fråga migsjälv var det sunda förnuftet har tagit vägen?

RSS 2.0