Tuppafan!

Herregud vilken natt! Vaknade med en hejdundrans huvudvärk, men det var inte märkligt med tanke på vad natten innehållt.
Jag var tydligen med Theresé i Tockarp och hälsade på, och så va där en sur vit tupp. pappa sa till mig att jag skulle säga ett magiskt ord till den tre gånger, så det gjorde jag. Och magi blev det, men inte lugn magi.
Tuppen blev fullkomligt vansinnig och började attackera mig. Det var som en tupp tagen ur Matrix, han gjorde hopp 2 meter rakt upp i luften och siktade på vägen ner mot mina ögon med sina klor å sin näbb. Hans ögon var blodröda och det rök ur hans näbb. Helt sinnessjukt!
Jag fick tag i något konstigt galler som låg på marken och försökte skyla mig med det....det gjorde att tuppen inte kom tillräcklig nära för att gräva ut mina ögon, men jag fick ändå ytliga skador på huden.
Theresé sprang iväg och fick tag på en bil och susade förbi mig, då fick jag hoppa in i farten, å när jag skulle slå igen dörren så var tuppen med där och fick huvet klämt. Men han slutade attackera mig, jag öppnade dörren lite och tuppen trillade ut.
Fy farao...det låter kanske bara pinsamt, men det var groteskt hemskt vill jag lova. Och inte en sekvens på 1 minut eller så...tror jag har drömt detta hela natten. För jag är helt mör iaf!
*huugha*
Nu ska jag till skolan, kommer hålla utkik efter eventuella tuppattacker ;)

Stövlar

Veckan har bara susat förbi i rusande fart, precis som jag tycker varje månad gjort det sista året i mitt liv.
Har hunnit med en massa fix här hemma, massa plugg, matlagning och diverse nyttigheter.
Idag var jag en runda på stan för att införskaffa nya skor/känger/stövlar till vintern.
Och jag fick tag i stövlar, om än inte foträta, men dock stövlar med klack! Har inte kunnat ha stövlar sen ...ja, sen nånsin pga mina tjocka vader. ÅÅ så glad jag är!! Köpte 2 par och betalade bara halva priset på ena. Underbart!

Trots klack är de galet sköna båda paren! Å de första fullkomligt älskar jag, sååå fin jag kommer vara när jag ska klä upp mig i vinter! ! :)
Nu känner jag mig lyxig! Något ska man väl ha å trösta sig med när inte uppkörningen gick vägen.
Hittade superbilliga superfina örhängen med, 20kr paret!

Sååå fin jag kommer att vara i vinter! :)
Å så fyndade jag ju järnet på loppisen med i förra helgen, så har massa nya kläder, och dessutom hur mkt som helst som jag fått av Tessan. Underbart! :)
Så härligt det är att klä sig som det är nu minns jag aldrig att jag har tyckt det varit innan! Underbart att känna sig fin!

Galet suddigt kort, men kolla min fina väska som jag hittade för 5 kr på loppisen :)

På väg ut på shopping :)
Nu är jag färdig med dagens projekt inför skolan imorgon. Puuh...segt värre.
Sen blir det en underbar helg, som jag längtar!! :) Festligheter å trevligheter :)
Trevlig helg på Er gott folk!

Sorg förvandlad till glädje

Fredagen var en dag som gick i sorgens tecken. Var så otroligt ledsen och besviken på att jag inte klarade uppkörningen som jag var så säker på.
Gasti levererade precis som han skulle å har nu vatt ute å njutit av sitt nya mckort hela helgen! STORT GRATTIS till dig!
Stolt över dig, snart så ska jag  med nå min dröm :)
Det bar raka vägen till Eslöv och moster J efter uppkörningen för tröst...dagen blev underbar. Lixom hela helgen, det har varit loppis i Lund, kom över hur mkt klipp som helst! handlade massa kläder och väskor för 5 kr stycket och hittade två underbara kuddar som passade perfekt på min säng!

Superfina eller hur!!
Sen försvann många timmar i underbara malmö, promenerandes i fina folkets park i den underbar solen..

Helgen innebar en hel massa nytändning i mitt annars så urladdade batteri. Jag har badat jacuzzi med härliga Neo och ätit god hemmalagad mat. å det händer ju verkligen inte varje dag!

Nu är jag hemma, och hann under resan hem fundera en hel massa över mitt liv.
Även om jag misslyckades i fredags, så är jag en så lyckligt lottad människa.
Jag har så många underbara människor i min närhet, att jag inte kunnat önska något mer!
Min kära familj, som ställer upp i vått och torrt, fina moster j (tillika bästa vännen) å hennes underbara familj,
omtänksamma fina Gasti, bästa killkompisen Rille...ja, där är såå många.
Jag är så lyckligt lottad, jag är så tacksam för Er alla det ska ni veta!!

Helgen har varit rena semestern för min del, har laddat batterierna och bara tagit det lugnt. Inget festande alls, vilket känns snudd på märkligt efter så mÅÅÅnga helgers partajande på raken nu ;)
Men nu är det inte många timmar kvar innan vardagen är här igen. Och det är MYCKET MYCKET som ska göras nu, i skolan, men träning, läkarbesök, nya mclektioner etc etc etc..
Så det blir till att vara riktigt disciplinerad nu i veckorna för att ens ha en liten chans att hinna med det jag ska.
Så det blir en tidig kväll ;)
Sov gott där ute, hoppas ni har lika underbara människor i ert liv som jag har!



Nerkörd

tyvärr räckte alla lyckönskningar i världen inte mot min jävla nervositet..
varmkörningen gick precis som vanligt, skitbra.
Men när de va dags å jag stod där på banan så va ja plötsligt så nervös så ja skakade...å krypköra å skaka i kopplingen e ingen vidare kombo,...blev lixom bara motorstopp av de..sen när har ja nånsin fått motorstopp!!
Motorstopp,motorstopp å återigen motorstopp, tårar under hjälmen så visiret immade igen..vad blev de av de..
ja inget körkort iaf
Gasti däremot körde som en kung, å i skrivande stund är han ute å kör i trafiken. Håll tummarna för honom!

Uppkörning idag!!!

Ojojoj...det här är inte klokt, idag är det dags.Den stora dagen är här!!
Å kallt är det! :) Misslyckas jag kommer jag att skylla på frostskador i händerna  ;)
Gårdagen började dåligt med huvudvärk, så jag låg kvar i sängen längre än jag borde, då jag visste att jag skulle upp i ottan idag. Huvudvärken tilltog trots alvedon och när G kom hit å vi åkte till Cleassons i Bromölla för att köpa finfina fransar till hojjen, genomskinliga glasögon så man kan köra när de e mörkt å denna underbar buffen!

Är den inte snygg!! Det fullkomligt stod Alex skrivet på den och det var love at first sight! ;) Så nu ska ja inte behöva frysa om halsen å ansiktet iaf :)
Hittade ett par underbart snygga DcMarten´s åxå i samma tecken...

De snyyyyyggaste skor jag nåååågonsin sett! Nästa gång jag är i närheten av Shock i Malmö där de säljs ska jag in och se om de är lika snygga i verkligheten och prova dem, höst/vinterkängor är något jag lider lite brist av,,så kanske vore värt att investera.Finfina skor :)

Iaf....tog alvedon som sagt igår, hjälpte inte.La mig 22, somnade inte. Huvet dunkade som om någon stod med en hammare och slog sig svettig på mitt huvud. Så illa att jag blev illamående av det. KL 01.00 stod jag itne ut längre utan steg upp och letade fram Eaze som jag köpt till mor eller bror nån gång. Tog sånna, å efter en timme ungefär hade huvudvärken lagt sig lite. Nu när klockan ringde lite över 5 så är huvudvärken tillbaka, men jag vågar inte ta nya Eaze då det är första gången jag tar dem och jag inte vet om ja blir groggy å de påverkar min körförmåga. SÅ håll tummarna att alvedon gör susen för mig å ja inte har föör mkt huvudvärk på uppkörningen.
Det känns lixom som de räcker me nervositet som anledning till att de kan gå fel ;)
Nästa gång ja skriver här e det antingen en väääldigt lycklig alex, eller en väldigt lissen sån.
Kram på Er!

Lortdag

SÅ känns det. Igår var en ännu värre lortdag. Insåg att det var massa mer uppgifter att göra i skolan än jag trott, å givetvis behövs de 2 böcker som jag inte lyckats få tag i jättemkt.Sen var det mclektion...tidigt på morgonen,kallt å jävligt.
Å allt gick så jävla dåligt som det aldrig någonsin har gått innan. Jag fattar inget alls, jag kan ju köra! jag har ju kunnat de där banorna i veckor nu! Igår kom ja inte ens runt första ynkliga lågfartsbanan, å tillråga på allt så smällde ryggen till när vi i början av lektionen skulle gå igenom säkerhetskontrollen å ja skulle lyfta upp de tunga aset på centralstödet...jag klarade inte det, men fick en skadad rygg av det. Suck..kanske därför körningen gick kass..jag var stel som en pinne å varje liten rörelse cykeln gjorde var som knivar rakt in i ryggen. Men ändå?!
Så jag blev givetvis jätteledsen, beredd att ge upp uppkörningen där å då..de tusen tusen tusentals kronor jag lagt på mcprojeketet kändes inte viktiga, jag ville bara skita i allt och gå hem å gråta. FAAAAN, jag vill ju detta sååå gärna!
så jag bokade iaf in en xtra lektion idag kl 16. SÅ snälla människor därute, håll tummarna det går bättre idag!
Har pepprat mig med allehanda smärtstillande nu så att iaf inte ryggen ska utgöra ett hinder. Men det är ju åxå löjligt typiskt, den har inte strulat med mig på månader, så samma vecka som uppkörningen..ja dåååå
SUCK
Nu ska jag försöka komma in i rätt stämning, sur å krängd å lessen som ja e nu kommer inte vara ett bra upplägg för en lyckad lektion!

Vilket språk kommer ni ifrån?

Det citatet tycker jag väl sammanfattar helgen ;)
I fredags kom min kära bror å hans vän Tobbe på besök, vi gav oss iväg till en av mina vänner i stan, Pjontjus ;)


Där förfestade vi å hade skitkul innan det bar vidare till Banken och kollegornas tillställning.
Banken bjöd på liveband...missade dock huruvida de va bra eller inte till förmån för en trevlig fylla och mycket intensivt snack med kollegor :)

Det blev tidig morgon innan vi hittade hem efter en outstanding kväll.
Lördagen blev det upp i vettig tid för att hämta byrackan å åka hem till en annan vän och grilla helstekt, fylld kyckling å andra läckerheter. Bland annat hemmagjord coleslaw och en ny form av potatisrätt; skalet av bakpotatisar fyllda med kassler,rödlök å riven ost å sen grillade på det..smakade nästan lite Langos om det... skitgott :)

Gott å fint var det! Men kallt, så vid 21snåret drog jag mig hemmåt för att hitta min bror fortfarande i soffan. Härligt tänkte jag, då fortsätter vi helgen i detta underbara tecken :)
Så vi käckte varsen öl/cider och svidade om för ännu en utekväll.

Tiden hann dra iväg så nån förfest blev det inte att tala om, däremot så var kära "bartender-Jonas" på Valvet på ett förträffligt humör och gav oss väldigt fördelaktiga priser. Så det blev en och annan shot :)
Favoriten blev rätt snabbt "Äpplekaka"...  likör 43, mjölk,grädde, vanilj å så nått mer..smaka som änglarnas efterrätt och jag ville aldrig sluta dricka! !  :)
Brorsan gav sig på massa spännande saker...som var ungefär lika äckliga som de såg ut ;)

Här har vi mitt ena påhitt till vänster, Tequila rose å sambuca...njaee... inget ja rekommenderar...å brorsans skit vill ja inte ens skriva om..äcklit va de iaf ;)
Brorsan blev väldigt bra på det här med att signera kvitto..så bra att han börja välja själv vad han skulle skriva... Tomten blev visst ägare till något kvitto...Ett annat fick namnet: precis vad fan jag vill, efter att "bartender-jonas" sagt på frågan; måste ja skriva under att: Skriv va fan du vill ;)



Pjontjus var även ett trevligt inslag under lördagen med sin kamera...


Träffade bland annat på goa vännen Deniz på väg till Banken.

Efter mååånga vänder i baren fortsatte vi glada i hågen till Banken där vi gjorde det vi inte gjorde på fredan...lyssnade på livebandet å rockade röven av oss till det i princip var stängningsdags!
Helsvitt var jag, men skitlycklig! :)
På vägen hem mötte vi ett snille som frågade; Vilket språk kommer ni ifrån!?
Hahaha..ja garva så ja vek mig dubbel! Men vi kan ju inte alla vara universums starkaste lysande stjärna :)

Tack för en UNDERBAR helg brorsan! Vi måste ha fler sånna!!

TJOOOOHOOOO!!

Mcteorin gick galant! Fan va vi e duktiga!!


Uppskrivning imorgon :)

E rätt bra nervös faktiskt :) Inte direkt orolig att jag inte ska klara det...körskolan och allt som har me mc att göra har inneburit ren och skär lycka för mig sista veckan! Körningen har gått så bra så jag kan knappt tro det, körläraren sa till mig på senaste lektionen att " nu syns det att det är meningen att du ska sitta på en hojj resten av livet, det är klös i din körning tjejen, det är underbart att se".
Bättre betyg kan man ju inte få!! 3 lektioner kvar..sen stundar uppkörningen åxå..men först å främst teorin imorgon :)
Såhär har det sett ut de senaste dagarna när ja gjort teorin på körskolan...

Men i stundens hetta vet man aldrig, man är iaf säkert inte så stensäker då som man är annars, men ska försöka använda mig lite av det jag lärt mig under mina 4 år på högskolan, att ta det luugnt :) lätt hänt annars att man gör slarvfel.
Nu är mcdrömmen närmre verklighet än nånsin..UNDERBART!!!
Rent lyckoelixir strömmar genom mina ådror när jag tänker på Mc! Oj vad ja ska köpa fina fransar och tankskydd å grejjer till pappas fina hojj om ja fixar kortet :)
Länge sen jag uppdaterade, så jag får väl dra den senaste tiden i korthet..

Jag fick inte det där jobbet som var mitt, skrivet i sten ;) Det var visst skrivet med blyertspenna ;)
Så det blir högskolan 100% i höst som de ser ut nu...
Men innehållet är aningen ändrat. Skönt är det.
Jag skulle läst 45hp, vilket innebär väldigt mkt..då 30 hp är heltidsstudier.
Men jag hade inte kommit in på kurser som var lagom stora å så för att klaffa med csn..
Dock ringde de idag från högskolan och sa att jag kommit in som reserv på en av de kurserna ja så gärna ville läsa, så nu blir det bara "vanliga heltidsstudier" i höst! UNderbart...har kännt mig lite lätt stressad av det innan.
Så nu ser hösten ut såhär:
Samtals och intervjuteknik 15hp
Missbruk och nätverk 7,5hp
Sex och samlevnad ur ett hälsofrämjande perspektiv 7,5hp

Fan, det ska bli riktigt riktigt kul! Kurser som ja såå gärna vill ha med mig i bagaget när jag söker jobb, och som framförallt förhoppningsvis gör det lättare för mig att få jobb! :)

Helgen som gick var kanonkul, Jag var med Rille å hans vänner i Knislinge, grillade gott hos underbara människor, för att fortsätta ner på HelgeÅfestivalen. Där spelade bland annat smens baglomma, pedalens pågar å så..så ja mådde gott :)
Här är lite föreberedande bilder inför lördagskvällen...

Såhär mysigt hade vi det...finfin grillning å grejjer :)



Hittade en kille med såå go tröja att jag var tvungen att fota den :)

Denna killen satt brevid oss när vi åt...han var full som en alika, men lyckades ändå sitta helt still..Rille la en servett på honom, å när vi kom förbi en bra stund senare satt den galningen kvar med servetten på huvet...då e man bra full!!
Jaha..det var väl ungefär den senaste tiden :)
Allmänt och övergripand är väl att jag mår så BRAAAA :)
Mckörning är underbart! Nu ska jag lägga mig och samla kraft inför morgondagen! Gonatt världen!

RSS 2.0