Nytt liv på intågande

Imorgon börjar mina första 3 veckor i malmö, boendes på Quality Hotel där jag ska genomgå kriminalvårdens grundutbildning på 6 månader. Spännande men trist att lämna hemmet. Våren har nämligen precis hittat till min uteplats, lagom till jag ska lämna den för malmös betong. I lördags var G här och hjälpte mig inviga sommaren med paviljong och grill.


Även Zeus var här och var så duktig så jag knappt kunde tro det. Gick lös HELA dagen, trots att grannbarnen spelade fotboll å sprang å härjade på samma gräsmatta. Shit vilken underbar hund han blivit!!

På promenaden på kvällen skar stackaren dock upp sin ena trampdyna rätt illa (vet ej alls hur eller varför) så vi fick agera hemmaveterinärer.Hoppas vi slipper den riktiga veterinären!
Har inte tid att skriva här, klockan är 1,jag hade planerat att sova senast 21 för att orka upp imorgon. Bussen går 06.00 till Malmö.Sen väntas en lång dag med utbildning, nya människor, äta ute, installera sig på hotellet etc etc.
Den här planeringen skulle ja nog kunna lyckats bättre med. Klockan ringer halv 5 å ja behöver minst 8 timmars sömn för å må bra. Hur går den ekvationen ihop? ;)

Glad Påsk



Jag jobbar påsken igenom, så jag var duktig och gick och la mig redan vid 21 ikväll, men inte fan somnade jag för det. Så efter 2 h vändande och vridande så valde jag att stiga upp och sätta mig vid datorn. Tänkte det kan vara läge att uppdatera min numera uråldriga blogg.
Blir dock inga längre utläggningar, jobbar 13timmars pass både imorgon och på måndag, så jag ska ge sängen ytterliggare ett försök.
Men glad påsk på Er, hoppas ägg,sill,godis,sprit och allt annat smakat och familj och vänner varit till belåtenhet!

RSS 2.0