Mcvärk ;)

Nu har jag precis kommit hem från min andra lektion...å de e ju fasligt rent vad mina armar å fingrar darrar!HAHA
helt otrolgit...efter ca 30min krypkörning å garagesvängar så sa läraren; nu ser ja att du verkligen inte orkar hålla kopplingen längre, vi tar å kör en runda i stan så får du skjutsa mig istället..tjohej va nervös ja blev. Aldrig haft passagerare...men de gick ju hur bra som helst! Inte alls så svårt som ja trodde!
Men nu är jag MÖR! MCMÖR ;)
fingrarna darrar fortfarande, känner värk i muskler i armarna ja knappt visste ja ens hade ;)
Tänker göra smärtan jämn nu genom att susa vidare på min lediga dag nr 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOW ;)
och hälsa på Meta och rida nån envis fjording, så ja kan få träningsvärk i ben å lår åxå ;)
 Har inte ridit sen sommaren 06, då även hos MEta..med Johannes som följeslagare.Ska bli skitkul! Snacka strunt på hästryggen, påminner om dagarna när vi gick i högstadiet! Det har jag saknat :)
Å förhoppnignsvis är jag smidigare om ja skulle falla av nu än vad jag var 2006 då jag klanta till det vid avstigning å bröt ett finger ;)
Bill från förra ridningen ;)
Önska mig lycka till!

succéss :)

Jag överlevde--det gick bra :) Å till å m körskoleläraren hade hopp ;)
Svårt å dumt att tänka på det nu, bör väl ta var dag i sänder:Men han sa att han trodde inte det skulle bli problem att hinna få kortet i år.
Men så har vi inte heller provat att bromsa ordentligt på högfartsprovet ;)
Ny lektion imorgonbitti kl 9. 80 minuter...fasar nästan för det, har redan träningsverk i armarna!
Haha...känner mig som en totalt löjlig nybörjare! Men det handlar nog mest om att detta e en jädra sporthojj, inget jag är van att köra. Man sitter med knäna i magen å tung å otymplig e den ;)
Å kopplingshandtaget är lika tungt som barnvagn full av sten ;) Å när man då ska köra en hel lektion på banan å i stort sett bara krypköra å slira på kopplingen hela tiden, då e de hårt ;) HEHE...fick kramp i handen å fingrarna bara började darra efter ett tag! Hahah...ja e uselt dålig på å ha tålamod dessutom.Vill fixa allt bums :)
Har min lediga dag idag, så nu ska jag ut till G så ska vi plugga teori hela dagen å sen grilla å äta hemmaodlad sallad om vädret tillåter det.
Hej på er!

Nervöst

Imorgonbitti ska jag köra min  första lektion på körskolan, kul, å ja har längtat febrilt! Men nu när det närmar sig e ja bara nervös ;)
är väl inte rädd att ja inte kan köra,det vet jag att jag kan..men att jag inte alls hanterar banan som man ska..för det har jag inte provat på...
värsta tänkbara scenariot är att körläraren säger att jag inte är redo för uppkörning ens efter de 13 lektioner ja har inbokade nu närmsta veckorna. Det är mkt pengar å mkt tid på ngt om det inte bli av i år.
Å så e det tajt med tiden åxå, har uppskrivning den 2e sept...å sen får man inte boka uppkörning förrän tidigast 2 veckor efter det...dvs tidigast 16sept. Å de har bara uppkörningar september ut...tajt. så håll tummarna att jag klarar teorin, att det råkar finnas en ledig uppkörningstid till mig de där sista 2 veckorna i sept,,..å att ja klarar uppkörnignen med ;)
Mycket att hålla tummarna för ;)
Full rulle är det iaf i livet, jobbar röven av mig känns det som ;)
KRam till er alla! nu ska ja sova så ja e på alerten å kan prestera max imorgon på lektionen!

Min kära G

Jag är livet evigt tacksam att jag fått möjligheten att lära känna dig!
Jag älskar dig så djupt att jag inte vet hur jag ska kunna förklara det för dig.
Jag vill bara att du ska förstå att jag vill ha dig med mig i resten av mitt liv!
Den här bilden visar vad du är för mig. Jag älskar dig så!

jobb jobb jobb

tycker allt kretsar kring jobb, dels jobbet jag har, men att inte förglömma, alla hundratals jobb jag SÖKER
SUCK. Börjar bli trött på å skriva ansökningar som ingen svarar på nu :(
Har fått besked på att ja kommit in på några skitintressanta kurser på högskolan i höst iaf, om ja inte får ngt jobb.
Självklart är drömmen ett heltidsjobb i höst, men börjar nästan tänka lite nu att vore det inte bättre om ja kunde specialisera mig lite ytterliggare på just det jag vill jobba med...innan jag väl kommer ut å ska göra ett gott arbete. Kurserna ja kommit in på vill jag JÄÄÄTTEgärna gå!
1. samtals- och intervjuteknik; Detta är kursen för dig som söker psykologisk kunskap om att bemöta, samtala och intervjua människor i olika situationer, och som vill lära dig att tillämpa denna kunskap. Kursen genomförs i små grupper där du får genomföra intervjuövningar som analyseras och diskuteras utifrån kurslitteraturen. Genom teorin och de videoinspelade övningar i kursen utvecklar du din person som intervjuare och din förmåga att använda intervjuer och samtal i olika sammanhang

2.
Hälsofrämjande samtal med fokus på familjen; Kursen vänder sig till dig som söker fördjupade kunskaper om hälsofrämjande samtal med utgångspunkt i familjefokuserad omvårdnad.

3. Missbruk och nätverk: En kurs för dig som vill samordna insatser för människan bakom missbruk och stödja denne att återta makten över sitt eget liv. Du får möjligheter att fördjupa och bredda dina kunskaper om missbruk, dubbeldiagnoser, närståendesituation och samverkan mellan olika yrkesgrupper.

Låter det inte intressant!??! Tror verkligen att dessa kurserna blir ett ypperligt komplement till den grundkunskapen jag har sedan socionomprogrammet.Förhoppninsvis borde det även bli lättare för mig att få jobb om jag har de kurserna som skiljer mig från resten av sveriges tusentals socionomer som söker samma jobb som mig ;)

Bortsett från allt jobb så var jag faktiskt ledig förra helgen, bror å hans kompis jenny kom på besök...vi hade poolparty å grillade å drack gott innan vi förillade in oss på kristianstaddagarna. Hade skittrevligt! Fler sånna besök brorsan!!
:) Det ledde iaf till ett skitbra förslag om en stor grill/poolparty, så det blir det, den 18e juli! Fan va ja längtar! är uppe i ca 20 som kommer nu iaf..men minst lika många till är bjudna! Håll tummarna för bra väder! :)
Bjuder på lite bilder från gillet när brorsan var på besök!
Först har vi min amfibiebror...


Min fina pool, me två fina inneboende ;)

Drickan låg fint på kylning och väntade på att köttet skulle bli klart ;)

slutligen åt vi gott, denna underbara kväll!

 LÄngtar till den 18e! Någon läsare som vill komma?! ;)

RSS 2.0